Våra tjänster

Genom att lära känna din verksamhet erbjuder vi de IT verktyg som hjälper dig att bli framgångsrik och utveckla företaget. Med rätt IT-stöd, ett strategiskt förhållningssätt tillsammans med vår erfarenhet kan vi tillsammans nå era mål. Våra tjänster gör skillnad!

Vi kan hjälpa till med allt från strategisk rådgivning, projektledning, utbildning till ren felavhjälpning och installation av ny utrustning. Boka ett möte så får du veta mer hur vi jobbar.

En bekymmersfri vardag för användaren

Vi erbjuder en komplett arbetsplats till en fast kostnad till våra kunder. I priset ingår stationärdator med mus, tangentbord, head-set och 23" bildskärm. Ingår gör också Windows 10 / Office 2016 / E-post / Videokonferensmöjlighet / Samarbetslösning / Lagringslösning m.m. Allt övervakas och hanteras av oss på nongsao it.

Proaktivitet lönar sig

Med vår proaktivitets lösning kan vi stödja er verksamhet så vi upptäcker de flesta problemen innan de påverkat användarna/verksamheten. Vi inventerar, patchar, övervakar hela din IT miljö och kan på det sättet förhinda många möjliga problem.